Квартира-студія – житло для справжніх європейців. ФОТО

Хіба може бути щось краще, ніж зібрати рідних та друзів у своїй новій квартирі, святкувати новосілля і просто насолоджуватися таким омріяним та очікуваним переїздом?...

Хіба може бути щось краще, ніж зібрати рідних та друзів у своїй новій квартирі, святкувати новосілля і просто насолоджуватися таким омріяним та очікуваним переїздом? На цьому моменті усвідомлюєш, що саме зараз починається новий розділ твого життя. Головне – правильно обрати житло.

В одному з найбільш амбітних проектів Міжнародної Будівельної Компанії M GROUP DEVELOPMENT сучасна однокімнатна квартира чекає на своїх щасливих власників. Квартира з оригінальним дизайном та зручним плануванням є частиною житлового комплексу “Смарагдові Вежі”. Ефектна та продумана до найменших дрібниць вона знаходиться на 4-ому поверсі з 9-ти можливих. Загальна площа – 48, 15 м. кв., з них:

18, 07 кв. м. – студія;
17, 26 м. кв. – кухня;
5, 16 м. кв. – балкон;
3, 97 м. кв. – коридор;
3, 95 м. кв. – ванна;
2, 27 м. кв. – гардероб.

“Смарагдові Вежі” – інфраструктурний проект Івано-Франківська, що розташований в мікрорайоні Пасічна, на розі вулиць Галицька-Тролейбусна. Новобудови проекту включають унікальний архітектурний ансамбль, великі торгові площі та сучасні і комфортні умови проживання.

Комплекс створений з усіма зручностями та умовами для своїх мешканців. Серед особливостей можна виділити унікальний пішохідний скляний міст ексклюзивного дизайну, який з’єднує дві вежі, сучасні будинки, вигідне розташування та розвинена інфраструктура. Квартира, яку ми пропонуємо, дуже зручна, велика й простора. Про таке житло можна тільки мріяти.

На час карантину M GROUP DEVELOPMENT (М Груп Девелопмент) працює в онлайн режимі.
Відділ продажу:
066 299 07 08
067 299 07 08

Нагадуємо, що в житловому комплексі “Престиж таун” можна придбати квартиру з вигодою до 198 000 грн.

Клієнти M GROUP DEVELOPMENT про квартири:

Категорії
Новини
Новини
Loading...