Ключі від щасливого майбутнього: у продажі велика двокімнатна квартира від M GROUP DEVELOPMENT

Уявіть: після важкого робочого дня ви повертаєтесь додому і заходите в розкішну сучасну квартиру, де на вас чекають найрідніші – ваша сім’я. Вдома лунає...

Уявіть: після важкого робочого дня ви повертаєтесь додому і заходите в розкішну сучасну квартиру, де на вас чекають найрідніші – ваша сім’я. Вдома лунає дитячий сміх, ви всією родиною переглядаєте фільми чи граєте настільні ігри і насолоджуєтесь кожним моментом, проведеним в своїй власній квартирі в колі найближчих людей. Не життя, а казка.

Таке казкове життя можливе лише за умови, що ви живете в квартирі своєї мрії. Саме тому вибір житла вважається одним з найважливіших в житті. А в житловому комплексі “Смарагдові Вежі” майже 64 квадратних метри вже зачекалися на своїх щасливих власників. Простора двокімнатна квартира загальною площею 63, 99 м. кв. знаходиться на четвертому поверсі першого під’їзду. Це сучасна квартира, яка зручна у плануванні та продумана своїм дизайном до найменших дрібниць.

Позитивним доповненням до квартири є те, що вона є частиною великого та амбітного житлового комплексу. “Смарагдові Вежі” – це інфраструктурний проект Івано-Франківська. Комплекс вражає не лише своєю високою якістю та міцністю, але і естетичним оформленням, що теж є дуже важливою характеристикою. Тут є все необхідне для комфортного та щасливого проживання своїх мешканців.
Все що вам потрібно, це звернутися у відділ продажу компанії, адже на час карантину M GROUP DEVELOPMENT (М Груп Девелопмент) працює для вас в онлайн режимі.

Відділ продажу:
066 299 07 08
067 299 07 08

Отримати ключі від свого щасливого майбутнього легко.

Нагадуємо, що в житловому комплексі “Престиж таун” можна придбати квартиру з вигодою до 198 000 грн.

Читайте також: Женев‘єва, Луна, Доменік: які незвичні імена обирали дітям калушани цьогоріч

Клієнти M GROUP DEVELOPMENT про квартири:

Категорії
Новини
Новини
Loading...