Коломийський суд відправив на примусове лікування чоловіка, який повідомив про замінування ТК “Водолій”

8 квітня Коломийський суд в режимі відеоконференції розглянув клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно особи, яка 10 листопада 2019 року повідомила правоохоронцям завідомо неправдиву...

8 квітня Коломийський суд в режимі відеоконференції розглянув клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно особи, яка 10 листопада 2019 року повідомила правоохоронцям завідомо неправдиву інформацію про замінування приміщення торгового комплексу “Водолій”.

Встановлено, що згідно з висновком судово-психіатричної експертизи, особа страждає хронічним психічним захворюванням у формі параноїдної шизофренії, не може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними, інформує пресслужба суду.

Захисник та законний представник не заперечили щодо застосування примусових заходів медичного характеру щодо нього.

Ухвалою суду застосовано примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом.

Запобіжний захід до вступу ухвали в законну силу змінено з тримання під вартою на поміщення до закладу з надання психіатричної допомоги в умовах, що виключають його небезпечну поведінку.

Ухвала законної сили не набрала.

Як повідомляли раніше, правопорушником, який повідомив неправдиву інформацію про замінування, виявився 36-річний коломиянин.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Рятувальники попереджають про сніголавинну небезпеку в Карпатах

Категорії
Новини
Новини
Loading...