Нова послуга ВТБ Банку «Вам – гроші» – отримання миттєвих валютних переказів без відвідування банку

ВТБ Банк пропонує клієнтам, які отримують регулярні перекази в доларах або євро з-за кордону, нову послугу «Вам – гроші». Після одноразового безкоштовного оформлення платіжної...

ВТБ Банк пропонує клієнтам, які отримують регулярні перекази в доларах або євро з-за кордону, нову послугу «Вам – гроші». Після одноразового безкоштовного оформлення платіжної картки MasterCard® у будь-якому відділенні ВТБ Банку клієнт може отримувати валютні перекази безпосередньо на платіжну картку без відвідування банку.

Зарахування коштів на картку відбувається миттєво після дзвінка клієнта в call-центр банку і ідентифікації отримувача переказу.

Клієнт може знімати гроші з платіжної картки (в рамках щоденних лімітів, встановлених НБУ) в будь-якому банкоматі в Україні без комісії, а також знімати гроші за кордоном, залишити їх на рахунку для отримання додаткового доходу у вигляді відсотків на залишок коштів на картці або розраховуватися карткою в торгових мережах України і за кордоном.

Клієнт може оформити картки MasterCard®, номіновані в доларах або євро, залежно від того, в якій валюті він чи вона планують отримувати закордонні перекази.

«Мільйони українців працюють за кордоном і регулярно перераховують гроші своїм родичам. Нова послуга «Вам гроші» істотно спростить отримання таких регулярних переказів в Україні. Тепер ви можете отримати переказ, не виходячи з дому», розповідає начальник Управління пасивних, комісійних та сервісних продуктів Марина Кшиніна.Крім того, що одержувачам грошових переказів тепер немає необхідності стояти в чергах біля банківських кас, послуга «Вам гроші» пропонує клієнтам низку додаткових переваг це можливість отримання переказів у будь-який час дня і ночі (навіть, якщо ви перебуваєте за кордоном), можливість безкоштовно зняти гроші в будь-якому банкоматі на території України і оплатити карткою будь-які товари та послуги, в тому числі і в інтернеті. При цьому комісія за конвертацію валют відсутня. Важлива перевага сервісу це нарахування відсотків на залишок коштів у розмірі 3,5-5%».

Фахівці Банку рекомендують відразу відкривати дві картки в доларах і євро, щоб уникнути випадків, коли валюта переказу і картки не збігається. Зарахування переказу на картку можливе при збігу валюти карти і валюти переказу. Конвертація обох валют у гривню відбувається безкоштовно.

У даний час сервіс «Вам гроші» доступний для переказів в євро і доларах. Найближчим часом планується активувати послугу і для переказів у рублях.

 

Довідка:ПАТ «ВТБ Банк» (www.vtb.com.ua) універсальний банк, який входить до групи найбільших банківських установ України згідно з класифікацією Національного банку України. ВТБ Банк одна з найнадійніших фінансових компаній в Україні. За величиною активів ВТБ знаходиться на 12-му місці в рейтингу Національного банку України (станом на 01.07.2014).                                                                                               

Категорії
СТАТТІ
Новини
Loading...