З 30 квітня медикам Франківська виплачуватимуть премії

З 30-го квітня в Івано-Франківську виплачуватимуть обіцяну матеріальну допомогу за квітень медикам, які боролися із коронавірусом. Це гроші з міського бюджету, повідомив у щоденному...

З 30-го квітня в Івано-Франківську виплачуватимуть обіцяну матеріальну допомогу за квітень медикам, які боролися із коронавірусом.

Це гроші з міського бюджету, повідомив у щоденному онлайн-зверненні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, пише “Суспільне”.

“Очікумо, що держава також дасть кошти за березень, хоч їх обмаль – 1 млн 300 тис. грн на міську клінічну лікарню № 1, а ми за попередній місяць дали 6,5 млн грн. Але медичні працівники давно цього чекають, і хотілося б, щоб держава виконала зобов’язання і так само у квітні дала премії”, – розповів Руслан Марцінків.

За його словами, хто з медиків працював, той отримає більшу премію. Медичні заклади вже подали відповідні звернення. Серед них – Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня.

Нагадаємо, що у квітні матеріальну допомогу у розмірі 10 тисяч гривень виплатять медпрацівникам не тільки міських закладів Івано-Франківська, але й обласних.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Коронавірус у ЗСУ: за минулу добу зареєстрували ще 1 випадок

Категорії
Новини
Новини
Loading...