Цікава пропозиція житла від M GROUP DEVELOPMENT. ФОТО/ВІДЕО

Міжнародна Будівельна Компанія M GROUP DEVELOPMENT пропонує до продажу якісне, сучасне та стильне житло. Зараз клієнтам компанії пропонується затишна двокімнатна квартира в житловому комплексі...

Міжнародна Будівельна Компанія M GROUP DEVELOPMENT пропонує до продажу якісне, сучасне та стильне житло. Зараз клієнтам компанії пропонується затишна двокімнатна квартира в житловому комплексі “Смарагдові Вежі”.

Квартира світла і простора, а кожна із кімнат велика та сучасна. Панування продумане до дрібниць – все для зручності та щасливого проживання своїх майбутніх мешканців. Загальна площа квартири – 67,51 м², з яких:


 Кухня – 12, 43 м²;
 Спальня – 17, 95 м²;
 Вітальня – 18, 21 м²;
 Коридор – 7, 08 м²;
 Гардеробна – 3, 76 м²;
 Ванна – 3, 86 м²;
 Вбиральня – 2, 18 м²;
 Лоджія – 4, 08 м²;

Проєкт “Смарагдові Вежі” – один із найсміливіших компанії M GROUP DEVELOPMENT (М Груп Девелопмент), який відрізняється від інших унікальним архітектурним ансамблем та ексклюзивним дизайном. Візитівка житлового масиву – скляний пішохідний міст, що сполучує два крила “Смарагдових Веж”. Вони не лише розкішно виглядають, але і вигідно виділяються на фоні інших будинків – вежі утворюють такі собі “зелені ворота” на одному із в’їздів у місто. Комплекс розташований в мікрорайоні Пасічна, на розі вулиць Галицька-Тролейбусна, недалеко від центральної частини міста.


Для того щоб придбати квартиру або за детальнішою інформацією, потрібно звернутися у відділ продажу компанії за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 207, або за телефонами:
• 066 299 07 08
• 067 299 07 08
Офіційний сайт компанії: https://www.mgroup.world/uk

Відгуки клієнтів M GROUP DEVELOPMENT:

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...