Поліцейські оперативно затримали франківця, який з ножем і зброєю накинувся на людей. ФОТО/ВІДЕО

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо мешканця Івано-Франківська, який грубо порушив громадський порядок із застосуванням зброї. Про це повідомляє сектор комунікаії поліції Івано-Франківщини. 6 травня...

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо мешканця Івано-Франківська, який грубо порушив громадський порядок із застосуванням зброї.

Про це повідомляє сектор комунікаії поліції Івано-Франківщини.

6 травня близько десятої години ранку на лінію “102” надійшло повідомлення, що в обласному центрі на вулиці Мазепи стрілянина. Поліцейськими встановлено, що 38-річний франківець зайшов у приміщення магазину і вчинив конфлікт: нецензурно висловлювався у бік продавця та погрожував фізичною розправою. 69-річний продавець попросив невідомого покинути приміщення, але останній вийняв ніж і рукояткою холодної зброї наніс чоловіку один удар в ділянку голови. Після цього хуліган вийшов із магазину і вистрілив у бік продавця з предмету, який ззовні схожий на пістолет. У подальшому зловмисник вистрілив у 44-річного перехожого, мешканця Івано-Франківська, та пошкодив приміщення магазину і два припарковані автомобілі – Renault Trafic та Hyundai Accent. Очевидці події негайно зателефонували в поліцію і на місце одразу виїхали працівники Управління патрульної поліції в області, які затримали зловмисника на вулиці Короля Данила.

Оперативно на місце події прибули слідчі й оперативники Івано-Франківського відділу поліції. Правоохоронці оглянули місце події і пошкоджене майно, а також поспілкувалися з двома потерпілими. В ході слідчих дій правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України за вчинення злочину за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Коментар начальника Івано-Франківського відділу поліції Остапа Білейчука (Остап Білейчук) щодо затримання мешканця обласного центру, який грубо порушив громадський порядок із застосуванням зброї.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: В Івано-Франківську чоловік влаштував стрілянину. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...