Прикарпатські поліцейські привітали багатодітні родини з Івано-Франківська

З нагоди родинного свята свої вітання та подарунки сім’ям з дітьми передали працівники ювенальної превенції та дільничні офіцери поліції. Про це інформує пресслужба Ювенальної...

З нагоди родинного свята свої вітання та подарунки сім’ям з дітьми передали працівники ювенальної превенції та дільничні офіцери поліції.

Про це інформує пресслужба Ювенальної Превенції Прикарпаття.

Таким родинам, які перебувають під супроводом Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, непросто й у звичайних умовах, а під час карантину – й поготів. Та попри всі життєві негаразди, прикрі несподіванки та удари долі вони не втратили оптимізму, не опустили рук, а зберегли сімейне тепло та взаємопідтримку, компенсуючи брак у матеріальному достатку свою любов’ ю та турботою один про одного.

“Тож івано-франківські поліцейські у Міжнародний день сім’ї вирішили підтримати такі сім’ї , подякувати їм за збереження родинних цінностей та за їх силу духу. А ще доречними подарунками і смаколиками працівники поліції спробували додати святкового настрою у буденність родин, для яких сім’я – найсвятіший та найцінніший скарб”, – йдеться в дописі.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: Обласна клінічна інфекційна лікарня отримала сучасний апарат штучної вентиляції легень. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...