В армії коронавірусом заразилися ще троє військових

Впродовж минулої доби у Збройних силах зареєстровано чотири нових випадки захворювання на Covid-19 – один працівник і троє військових. Джерело: Повідомляється, що працівник ЗСУ...

Впродовж минулої доби у Збройних силах зареєстровано чотири нових випадки захворювання на Covid-19 – один працівник і троє військових.

Джерело:

Повідомляється, що працівник ЗСУ перебуває на лікуванні у Старокостянтинівській центральній районній лікарні. Стан здоров’я пацієнта задовільний. Троє військовослужбовців (2 – Рівненська та 1 – Київська область) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні.

Наразі в армії від коронавірусу страждають 40 осіб. Всього за час пандемії тут одужало 78 осіб та 2 летальних випадки, – зазначили у командуванні Медичних сил ЗСУ у Facebook.

За даними командування Медичних сил, аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом.

Читайте також: Марцінків звернувся до Кабміну, щоб не затягували запуск громадського транспорту та дитячих садочків

Категорії
Новини
Новини
Loading...