Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно прикарпатця, який збував наркотики неповнолітнім

Богородчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо  33-річного місцевого мешканця за фактом незаконного придбання, зберігання з метою...
Богородчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо  33-річного місцевого мешканця за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів (ч. 1 ст. 307, ч. 3 ст. 309 КК України).
 

 
Встановлено, що зловмисник, попередньо придбавши наркотичний засіб (амфетамін) в особливо великих розмірах, у березні поточного року збув частину наркотиків неповнолітній особі. У ході слідства наркотичну речовину вилучено. Обвинуваченому загрожує до 8 років позбавлення волі.

“Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – йдеться у повідомленні.
 
Головне фото ілюстративне.

Читайте також: COVID-19 на Франківщині: статистика по районах та окремих населених пунктах

Категорії
Новини
Новини
Loading...