Винуватця смертельної ДТП на Прикарпатті взяли під варту

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області 24-річному мешканцю Рожнятівщини повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої особи (ч....
За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області 24-річному мешканцю Рожнятівщини повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої особи (ч. 2 ст. 286 КК України), та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави.
 

 
 
За даними слідства, 23 квітня 2020 року чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля Toyota Camry, порушив Правила дорожнього руху, не впорався з керуванням і врізався в бетонну огорожу вздовж узбіччя.
У результаті ДТП одна пасажирка автомобіля від отриманих травм загинула на місці пригоди, інший – одержав тілесні ушкодження. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУ НП в області.
 
Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Патрульні затримали чоловіка, який, імовірно, намагався проникнути в чужу квартиру. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...