Поліцейські Івано-Франківщини розслідують травмування молодика внаслідок наїзду потяга

Сьогодні, 19 травня, близько 1 годин ночі на спецлінію “102” надійшло повідомлення від машиніста вантажного потягу сполученням “Хриплин-Ходорів”, який повідомив, що на перегоні “Галич-Бурштин”...

Сьогодні, 19 травня, близько 1 годин ночі на спецлінію “102” надійшло повідомлення від машиніста вантажного потягу сполученням “Хриплин-Ходорів”, який повідомив, що на перегоні “Галич-Бурштин” він здійснив наїзд на людину.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

На місце події одразу виїхали швидка медична допомога та працівники Галицького відділення поліції. Внаслідок наїзду 19-річний місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження. З діагнозом “політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана обличчя, забій верхніх та нижніх кінцівок” потерпілого госпіталізували до Галицької ЦРЛ.

Попередньо правоохоронці встановили, що машиніст здійснив наїзд на молодика, який у стані алкогольного сп’яніння намагався перейти залізничну колію. Машиніст застосував екстрене гальмування, але уникнути зіткнення йому не вдалося.

За вказаним фактом слідчі Галицького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини події.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: Прокуратура викрила схему отримання хабарів працівниками митного поста “Прикарпаття”. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...