На Прикарпатті чоловік викрав гроші зі скриньки для пожертв

Днями, до Коломийського міськрайонного суду для визначення запобіжного заходу було доставлено особу, яку досудове слідство Коломийського відділу поліції підозрює у вчиненні злочину передбаченого ч....

Днями, до Коломийського міськрайонного суду для визначення запобіжного заходу було доставлено особу, яку досудове слідство Коломийського відділу поліції підозрює у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України (відкритому викраденні майна, вчиненому повторно).

Про це інформує Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

Досліджуючи надані матеріали справи, судом було встановлено, що у травні 2020 року житель Коломийського району відкрито викрав із прилавку магазину скриньку із грошовими коштами. Дані грошові кошти були призначені для пожертв.

Вивчивши всі матеріали додані органом поліції, суд застосував щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб до 15 липня 2020 року.

Тримання під вартою підозрюваного здійснюватимуть в установі виконання покарань в УВП № 12 міста Івано-Франківськ. На даний час триває досудове розслідування.

Читайте також: Поліцейські Івано-Франківщини розслідують травмування молодика внаслідок наїзду потяга

Категорії
Новини
Новини
Loading...