Автомобілі та будинки: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

За минулу добу, 19 травня, в Івано-Франківській області зареєстрували п’ять пожеж. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що...

За минулу добу, 19 травня, в Івано-Франківській області зареєстрували п’ять пожеж.

Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

О 10:05 в місті Івано-Франківськ на вулиці Шопена виникла пожежа в підвальному приміщенні. Вогнем пошкоджено електропроводку та побутові прилади в кухні. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 16:20 в місті Івано-Франківськ на вулиці Довга виникла пожежа електрощитової на зовнішній стіні житлового будинку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 18:12 в селі Рожнів Косівського району виникла пожежа легкового автомобіля ВАЗ. Вогнем пошкоджено моторний відсік. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 22:57 в селі Крихівці Івано-Франківської міської ради виникла пожежа прибудови до новобудови житлового будинку. Вогнем знищено прибудову. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

20 травня о 05:34 в місті Тлумач на вулиці Терпеливця виникла пожежа легкового автомобіля ФОРД. Вогнем пошкоджено салон автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: В Україні зафіксували вже 19230 випадків COVID-19, на Прикарпатті – 1246

Категорії
Новини
Новини
Loading...