За тиждень від коронавірусу померло п’ятеро прикарпатців

Сьогодні, 22 травня, в Івано-Франківську відбувся щоденний брифінг в ОДА щодо ситуації з коронавірусом на Прикарпатті. Перша заступниця голови ОДА Марія Савка розповіла, що...

Сьогодні, 22 травня, в Івано-Франківську відбувся щоденний брифінг в ОДА щодо ситуації з коронавірусом на Прикарпатті.

Перша заступниця голови ОДА Марія Савка розповіла, що з 22 травня в області вводиться другий етап виходу з карантину, пише Галицький Кореспондент

“Відтепер дозволено проведення спортивних заходів до 50 осіб, релігійних заходів, роботу транспорту, діяльність готелів без ресторанів, а з 25 травня – діяльність дошкільних заходів освіти”, – пояснила Марія Савка.

Вона також розповіла, що вже 302 медики з Прикарпаття захворіли на коронавірус. А всього в області вже зафіксували 1268 випадків цієї хвороби. При цьому від початку пандемії провели уже понад 10 тисяч ПЛР-тестів.

“За останні дні померло п’ятеро людей – це два чоловіки з Івано-Франківська, жінка з Богородчанського району, чоловік з Тисменицького району, який помер у пульмонологічному центрі, та 91-річна жінка з Івано-Франківська, яка померла вдома”, – сказала Марія Савка.

Читайте також: Як на Прикарпатті оновили “Пасіку Святого Миколая”. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...