У День Героїв керівництво поліції Івано-Франківщини вшанувало пам’ять борців за волю України

В Україні щорічно 23 травня відзначається День Героїв. Це свято встановлено на честь українських вояків, пам’ять яких вшанували поліцейські Івано-Франківщини. Про це інформує пресслужба поліції...

В Україні щорічно 23 травня відзначається День Героїв. Це свято встановлено на честь українських вояків, пам’ять яких вшанували поліцейські Івано-Франківщини.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош спільно із колегами-поліцейськими, представниками влади й громадськості вшанували пам’ять борців за волю України, поклавши квіти та запаливши лампадки біля пам’ятних знаків. Передовсім, йдеться про лицарів Київської Русі, козаків, повстанців, українських січових стрільців, вояків армії УНР, УПА та діячів ОУН. Також і про Героїв Небесної сотні та учасників російсько-української війни.

Володимир Голубош зауважив, що День Героїв — це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України:

“Впевнений, якби не було борців за волю, то не було би нині української держави. Тож наш обов’язок вшанувати їхній внесок в історію країни”.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: Коломийські “Едельвейси” записали відеопоезію до Дня Героїв України

Категорії
Новини
Новини
Loading...