Коронавірус у ЗСУ: за минулу добу зареєстрували ще три випадки

Станом на 07.00 26 травня в Збройних Силах України хворіє 60 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії...

Станом на 07.00 26 травня в Збройних Силах України хворіє 60 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 96 осіб та 2 летальних випадки.

Про це інформує Командування Медичних сил Збройних Сил України.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 261 особа. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчі три доби – 42 особи.

За минулу добу зареєстровано три нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Троє військовослужбовців (Львівська область – 2 особи та Черкаська – 1 особа) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. У одного військовослужбовця спостерігається легкій перебіг захворювання, решта – симптоми захворювання відсутні.

“Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами. Залишайтеся вдома”, – йдеться у повідомленні.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: В Україні зафіксували 21584 випадки COVID-19, на Прикарпатті – 1306

Категорії
Новини
Новини
Loading...