В Івано-Франківську поліцейські охорони затримали магазинну крадійку

Днями у Івано-Франківську поліцейські охорони затримали жінку, яка вирішила, що за товар платити не треба, тому взяла його з полиць та намагалась вийти з...

Днями у Івано-Франківську поліцейські охорони затримали жінку, яка вирішила, що за товар платити не треба, тому взяла його з полиць та намагалась вийти з магазину. Завдяки камері спостереження жінці не уникнути покарання.

Про це інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Інцидент трапився в одному із магазинів у Франківську на вулиці Вовчинецькій. Про вчинення крадіжки товару повідомила продавчиня даного супермаркету і розповіла, що жінка набрала різного виду товару та приховала його до своєї сумки.

Дану особу було затримано. У скоєному підозрювана не зізнавалася, а навпаки – намагалась запевнити поліцейських, що крадений товар їй хтось підкинув.

“Зі слів старшого охоронця, правоохоронці довідались, що дана особа уже неодноразово потрапляла в поле зору, як підозрювана, але завжди їй вдавалась уникнути відповідальності. Цього разу її дії зафіксувала камера спостереження. Затриманою виявилась 30-річна місцева жителька. Наразі по даному факту проводиться перевірка для проведення подальших процесуальних дій”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Франківську виявили водія з ознаками сп’яніння та двох пасажирів з, ймовірно, наркотичними речовинами

Категорії
Новини
Новини
Loading...