Прокуратурою скеровано до суду кримінальне провадження щодо яремчанського грабіжника

За процесуального керівництва Яремчанського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який пограбував жінку в місті...
За процесуального керівництва Яремчанського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який пограбував жінку в місті Яремче (ч. 1 ст. 186 КК України).
 

Установлено, що підозрюваний у балаклаві під’їхав до потерпілої на мотоциклі та вирвав у неї з рук сумку, в якій знаходились грошові кошти й особисті речі.
 
 
Після скоєного зловмисник із місця події втік, а сумку заховав у лісовому масиві, однак невдовзі був затриманий правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
 
“Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – йдеться у повідомленні.
 
Категорії
Новини
Новини
Loading...