Прикарпатські правоохоронці затримали наркодилера. ФОТО

Поліцейські викрили та затримали франківця, який займався реалізацією наркотичних засобів та психотропних речовин на території області. Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області. Слідчі слідчого...

Поліцейські викрили та затримали франківця, який займався реалізацією наркотичних засобів та психотропних речовин на території області.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Слідчі слідчого управління (детективи) обласного управління поліції спільно з працівниками Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, управління протидії наркозлочинності в області, кінологами за процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області провели обшуки у мешканця обласного центру, який займався незаконними діями пов’язаними з наркотичними засобами та психотропними речовинами на території області.

Під час санкціонованих обшуків за місцями фактичних проживань 40-річного франківця оперативники виявили і вилучили скляну трилітрову банку з речовиною схожою на «марихуану», близько десятка фольгових згортків із речовиною схожою на «амфетамін», пристрої для вживання наркотичних засобів, мобільні телефони та інші речі.

Крім того, в одному із приміщень правоохоронці виявили близько два десятка велосипедів невідомого походження та комплектуючі до них. Ймовірно, всі речі здобуто злочинним шляхом.

Слідчі Івано-Франківського відділу поліції перевіряють також причетність чоловіка до скоєння ряду крадіжок на території області.

Правоохоронці все вилучили та направили та низку необхідних експертиз.

На даний час правоохоронці затримали правопорушника в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 6-ти до 10-ти років.
Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід.

Тривають подальші слідчі дії, з метою встановлення та притягнення інших учасників злочинного діяння до кримінальної відповідальності.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: На Прикарпатті повідомлено про підозру 23-річному молодику, який здавав в довгострокову оренду чужі квартири

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...