Працівники Галицької митниці викрили спробу незаконного ввезення вантажівки вартістю майже 300 тис. грн.

У пункт пропуску “Краківець-Корчова” в’їхав тягач “DAF” з напівпричепом під керуванням громадянина Республіки Польщі. До митного контролю він подав товаросупровідні документи, згідно з якими...

У пункт пропуску “Краківець-Корчова” в’їхав тягач “DAF” з напівпричепом під керуванням громадянина Республіки Польщі. До митного контролю він подав товаросупровідні документи, згідно з якими на адресу приватного підприємства у Волинській області переміщував напівпричіп “KOEGEL S24-1” 2014 року виготовлення. Сам тягач заявив у митний режим тимчасового ввезення.

Про це інформує Галицька митниця Держмитслужби.

Під час митного контролю працівники митниці встановили, що насправді тягач “DAF” напередодні було продано на території РП, його вартість – 10 тис. євро. Продавцем є фірма з м. Познань, а отримувачем – громадянин з Івано–Франківщини. Про це водій не повідомив, документів до митного контролю не подав.

“Так, громадянин під виглядом транспортного засобу комерційного призначення, переміщував транспортний засіб, як товар, який підлягає митному оформленню в режимі “імпорт” та сплаті відповідних митних платежів. Транспортний засіб марки “DAF XF 460″, 2015 року виготовлення затримано. Його точну вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду”, – йдеться у повідомленні.

Світлина від Галицька митниця Держмитслужби.

Читайте також: У Надвірній невідомі підпалили чотири магазини: поліцейські розпочали розслідування

Категорії
Новини
Новини
Loading...