На Прикарпатті рятувальники ліквідували наслідки двох ДТП

Вчора, 28 травня о 18:47, до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Івано-Франківськ на перехресті вулиць Івасюка-Хоткевича за участі двох легкових...

Вчора, 28 травня о 18:47, до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Івано-Франківськ на перехресті вулиць Івасюка-Хоткевича за участі двох легкових автомобілів “Chery” та “Volkswagen”, один з яких перекинувся на дах.

Про це інформує Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

До місця події було направлено працівників групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини та частини спеціальної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

Рятувальники, прибувши до місця виклику, від’єднали клеми акумуляторної батареї, змили паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги та встановили автомобіль на колеса.

Внаслідок ДТП водій автомобіля “Volkswagen” отримав незначні травми руки. Потерпілого оглянули працівники швидкої невідкладної медичної допомоги, від госпіталізації він відмовився.

Окрім цього, 28 травня о 21:27, в місті Коломия на вулиці Петлюри сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів “Daewoo Lanos” та “BMW 320”. Працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Коломия, прибувши до місця виклику, від’єднали клеми двох акумуляторних батарей, ліквідували загорання в моторному відсіку автомобіля “Daewoo Lanos”. Внаслідок ДТП травмовано 2 осіб, котрих було госпіталізовано до Коломийської ЦРЛ.

Читайте також: У Надвірній невідомі підпалили чотири магазини: поліцейські розпочали розслідування

Категорії
Новини
Новини
Loading...