Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно прикарпатця, який збував наркотики

Верховинським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактами збуту особливо небезпечних наркотичних засобів і незаконного придбання та...
Верховинським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактами збуту особливо небезпечних наркотичних засобів і незаконного придбання та зберігання без передбаченого законом дозволу бойових припасів (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).
 

 
Досудовим розслідуванням установлено, що підозрюваний неодноразово збував за грошову винагороду особливо небезпечний наркотичний засіб – макову солому, а також придбав та зберігав у будинку за місцем свого проживання без передбаченого законом дозволу бойові припаси.
Молодика було затримано в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо після вчинення злочину, на теперішній час він перебуває під вартою. Санкція інкримінованої зловмиснику статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.
 
“Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – йдеться у повідомленні.
 
Головне фото ілюстративне.
 
Категорії
Новини
Новини
Loading...