Шість років тому від ворожої кулі на Сході загинув Герой України Тарас Сенюк

Шість років тому, 3 червня 2014 р., на початку бойових дій на Сході країни куля снайпера обірвала життя Героя України полковника Тараса Михайловича Сенюка. ...

Шість років тому, 3 червня 2014 р., на початку бойових дій на Сході країни куля снайпера обірвала життя Героя України полковника Тараса Михайловича Сенюка. 

Герой України полковник Тарас Сенюк був серед перших, хто став на захист Батьківщини, коли прийшов час. З весни 2014 року командир 1-го аеромобільно-десантного батальйону 95-ї бригади, пише “АрміяInform”.

Віддавши заради Батьківщини найголовніше, що є у людини — життя за кращу долю для нас — він навіки увійшов в історію України, ставши прикладом героїзму для майбутніх поколінь.

Біля меморіалу загиблим воїнам представники духовенства, рідні Героя, військовослужбовці віддали шану та пом’янули світлу пам’ять Тараса Сенюка, повідомляють на сторінці 10-ї Гірсько- штурмової бригади.

Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.

Світлина від 10 Гірсько- Штурмова Бригада.

Читайте також: На Прикарпатті взято під варту “чорного реєстратора”, який незаконно переоформив право власності на майно вартістю 21 млн грн

Категорії
Новини
Новини
Loading...