Прикарпатка каже, що їй у магазині дали здачу фальшивими грошима (ФОТОФАКТ)

Двісті «гришок» дали на здачу прикарпатці в одному із магазинів області. Відповідний допис виклала у соціальній мережі Фейсбук Олександра Борис- Цинюк. Жінка повідомила, що...

Двісті «гришок» дали на здачу прикарпатці в одному із магазинів області.

Відповідний допис виклала у соціальній мережі Фейсбук Олександра Борис- Цинюк. Жінка повідомила, що їй видали на здачу сувенірні кошти та застерегла інших покупців, пише Галка

«Хочу застерегти покупців магазину “Колібріс”. Беручи решту на касі, будьте уважними, бо видають її сувенірними грошима.
Виявила я таку “решту” не біля каси, а через кілька днів вдома. В кишені куртки,куди її поклала разом з чеком. Звернулась до адміністратора, вона сказала, що то була не її зміна і це не її проблеми.
200 гривень це , звичайно, не великі гроші, але якби я ними розраховувалась в іншому магазині? Сором і неприємності! Викликали б поліцію – це ж шахрайство.
Подзвонила я на 102, прислали наряд поліції, написала заяву. Розумію, що час втрачено, але просто промовчати не можу.
Так що треба перевіряти гроші на справжність, не відходячи від касира. Навіть не подумала б, що маючи спеціальні прилади для перевірки купюр, касири отак безсовісно зловживають довірою покупців»,- йдеться у дописі Олександри.

Читайте також: За два місяці Івано-Франківськ втратив близько 90 мільйонів гривень податків

Категорії
Новини
Новини
Loading...