У Галицькому парку народилося дитинча муфлона. ФОТО

За час карантину Центр реабілітації тварин Галицького природного парку поповнився новими жителями – дитинчам муфлона, яке народилося на Великдень, трьома травмованими лелеками та лелеченям....

За час карантину Центр реабілітації тварин Галицького природного парку поповнився новими жителями – дитинчам муфлона, яке народилося на Великдень, трьома травмованими лелеками та лелеченям. 30-го травня парк відкрили для відвідувачів.

Працівники парку достеменно не знають, хлопчик це чи дівчинка. До цього часу в парку народжувалися тільки самці, передає “Суспільне“.

Живе стадо муфлонів в одному вольєрі з оленями. Муфлони травоїдні. Тому сіно, трава і зернові – їхній основний раціон.

Окрім муфлона, в період карантину в Галицькому природному парку з’явилося троє лелек, у яких травмовані крила, та маленьке лелеченя, що випало з гнізда. Цих пернатих у парку найбільше. Для них облаштували окремий вольєр. Полетіти у вирій вони не можуть через травму, тому для них збудували будиночок-зимівник.

“Є лелеченя, зараз воно знаходиться в домашніх умовах, тому що там потрібна відповідна температура і більш частіше годування. Троє дорослих лелек поступили з травмами крила. Це особини, які не можуть і літати, і будуть знаходитися у нас пожиттєво”, – розповідає лікар ветмедицини Галицького природного парку Олег Романів.

Читайте також: Поліція Прикарпаття нагадує батькам про безпеку дітей на дорогах на під час літніх канікул

Категорії
Новини
Новини
Loading...