В Івано-Франківську відкрили нове приміщення центру реабілітації “Дивосвіт”. ФОТО

Відбулося відкриття нового приміщення міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Дивосвіт” на вулиці Галицька, 98. Відтепер заклад працюватиме у двох...

Відбулося відкриття нового приміщення міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Дивосвіт” на вулиці Галицька, 98. Відтепер заклад працюватиме у двох приміщеннях – тут та на Військових Ветеранів.

Центру вже 12 років, його вихованцями є 35 осіб віком від 18 до 35 років з функціональними обмеженнями. Сучасне приміщення дозволить проводити ще більше навчань та заходів для цих людей, інформують у мерії.

Т.в.о. керівника закладу Юлія Кушнір розповіла, що нове приміщення передбачає можливість спортивної реабілітації, адже тут встановлено тренажери та спеціальне обладнання. Також частина закладу передбачає тренінгову діяльність – тут встановлено сучасну мультимедійну дошку. За словами керівника, це для вихованців справжнє ноу-хау й вони дуже задоволені роботою з нею. Крім цього, планують проводити різноманітні майстер-класи, вечірки та інше.

Також тут обладнано відпочинкову зону. Адже вихованцям центру важко довго займатися однією справою, це їх дуже виснажує. Тому є місце, де вони просто можуть попити чаю, поспілкуватися та відновити свої сили.

Читайте також: У Франківську вшанували пам’ять Романа Шухевича. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...