У ДТП на Франківщині загинула пасажирка

Першого липня о 8:00 на дорозі між селищем Обертин та селом Жабокруки Тлумацького району сталась аварія. Водійка та пасажирка – у реанімації, а ще...

Першого липня о 8:00 на дорозі між селищем Обертин та селом Жабокруки Тлумацького району сталась аварія. Водійка та пасажирка – у реанімації, а ще одна пасажирка померла на місці події, інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

За кермом автомобіля була жителька Обертина 1976-го року народження. Під час руху на спуск вона виїхала на праве узбіччя. Далі машину занесло, жінка скерувала її за межі проїзної частини ліворуч і з’їхала у кювет. Через це автівка перевернулась, пише “Суспільне”.

У машині було дві пасажирки 1967-го і 1956-го років народження. Внаслідок ДТП одна із них померла на місці, інша сильно травмувалась. У неї виявили закриту травму органів грудної клітки, закритий перелом восьмого-дев’ятого ребер, множинні різано-рвані рани шкіри обличчя і правого передпліччя, закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку.

Водійку з травмами ушпиталили у реанімаційне відділення Тлумацької центральної районної лікарні.

Нагадуємо, на вулиці Юності в Івано-Франківську зіткнулись дві легкові автівки. Франківець 1995-го року народження, який кермував “Hyndai Santa Fe”, не надав перевагу у русі іншому автомобілю. Через це його машина зіткнулсь із ВАЗ 2109, за кермом якої був житель Івано-Франківська 1992-го року народження. Внаслідок аварії водій автомобіля ВАЗ 2109 травмувався і потрапив у лікарню.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Юності трапилася ДТП: є потерпілий

Категорії
Новини
Новини
Loading...