Голодні та босі, а замість іграшок – ніж: у матері з Коломиї забрали 6 дітей через жахливі умови проживання

У Коломиї, що в Івано-Франківській області, в багатодітної матері соціальні служби відібрали дітей. За висновками фахівців, діти виховуються у неналежних умовах.  Як йдеться у...

У Коломиї, що в Івано-Франківській області, в багатодітної матері соціальні служби відібрали дітей. За висновками фахівців, діти виховуються у неналежних умовах.

 Як йдеться у сюжеті телеканалу “НТК”, 38-річна Мар’яна виховує 6 дітей, старшому синові незабаром виповниться 18, він не постійно проживає з матір’ю. А ось п’ятеро малюків, віком від 3 до 10 років з квартири практично не виходять, бо не мають взуття. Жінка пояснює, що просто немає грошей, аби його придбати, пише ТСН

“Щодо їжі, то тут на підлозі сухий макаран, а холодильник давно не бачив свіжозвареного супу. Ліжками у цьому занедбаному помешканні слугують старі брудні ковдри, а в туалет діти ходять у темряві, інколи миють руки, щоправда холодною водою”, – розповідається у сюжеті.

макарон

Зазначено, що в квартирі давно немає ні світла, ні газу, а на стінах – уїдливий грибок. 

житло

У дітей замість іграшок – ніж та стара сапа, а снідали вони багетом з олією.

За словами сусудів, спершу жінка дбала про дітей, утім згодом ситуація кардинально змінилась.

“Спочатку вона нормально дивилася за дітьми. Ну а останнім часом це взагалі жах. Допомогу отримує досить велику, а залишились без світла, цілий рік без газу”, – розповіла сусідка багатодітної матері пані Ольга.

У соцслужбі зазначили: якщо мати наведе лад у квартирі та доглядатиме за малюками, їх знову повернуть в родину. 

Читайте також: У Франківську на Набережній трапилася аварія

Категорії
Новини
Новини
Loading...