Поліцейські Івано-Франківщини відзначили п’яту річницю з дня створення (ФОТО)

Напередодні 4 липня – Дня Національної поліції України – привітати правоохоронців Івано-Франківщини прийшли представники влади, судових структур та громадськість. Урочисті заходи з нагоди п’ятої...

Напередодні 4 липня – Дня Національної поліції України – привітати правоохоронців Івано-Франківщини прийшли представники влади, судових структур та громадськість.

Урочисті заходи з нагоди п’ятої річниці Національної поліції України відбулися в Головному управлінні Нацполіції в області з дотриманням усіх карантинних вимог, повідомляє Голос-Інфо з посиланням на поліцію області.

Розпочалися заходи з Гімну України та вшанування пам’яті загиблих правоохоронців як на сході країни, так і на території області під час несення служби.

Очільник поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош привітав поліцейських і громадян з Днем Національної поліції України і подякував за довіру:

«Хочу привітати зі святом кожного поліцейського Івано-Франківщини, ветеранів і пенсіонерів, які присвятили десятки років свого життя девізу «служити і захищати». Можу впевнено сказати, що Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області – це злагоджений і чітко діючий колектив. Потрібно пам’ятати, що на нас покладена велика відповідальність – гідно нести звання поліцейського!».

Привітати поліцейських прийшли голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів, голова господарського суду області Петро Матуляк, заступники начальника територіального управління судової охорони в області Роман Шеленко і Михайло Кушнірик, а також від імені профспілки атестованих працівників України Володимир Бойдуник.

Під час урочистостей поліцейських Івано-Франківщини відзначено грамотами і подяками від Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради, а також Івано-Франківської міської ради.

Володимир Голубош подякував гостям та акцентував увагу на подальшій тісній співпраці задля безпеки громадян:

«Переконаний, що у тісній співпраці та взаємодії з населенням Івано-Франківщини, керівництвом органів виконавчої влади та громадськими об’єднаннями ми і надалі працюватимемо за принципом взаємодії поліції і громади».

 Читайте також: Голодні та босі, а замість іграшок – ніж: у матері з Коломиї забрали 6 дітей через жахливі умови проживання

Категорії
Новини
Новини
Loading...