Відійшов у вічність 46-річний священник Коломийської єпархії

Сьогодні, 6 липня, на 46 році життя відійшов у вічність о. Андрій Григораш. Про це інформує Коломийська єпархія УГКЦ. “З сумом повідомляємо, що сьогодні, 6...

Сьогодні, 6 липня, на 46 році життя відійшов у вічність о. Андрій Григораш.

Про це інформує Коломийська єпархія УГКЦ.

“З сумом повідомляємо, що сьогодні, 6 липня, на 46 році життя відійшов до вічності о. Андрій Григораш. Причиною смерті стала вірусна хвороба, яка продовжує уражати людей цілого світу – COVID-19”, – йдеться у дописі.

Отець Андрій Григораш народився 4 лютого 1974 року в м. Надвірна.

Протягом 1980-1988 рр. навчався в Надвірнянській середній загальноосвітній школі №1.

1989-1992 рр. – навчався в СПТУ №11 м. Надвірна, де здобув середньо-спеціальну освіту.

1992-1997 рр. – навчався в Івано-Франківському теологічно-катехитичному інституті за спеціальністю богослов і викладач релігієзнавства.

9 березня 1997 р. – отримав дияконські свячення з рук владики Павла Василика в с. Фитьків.

28 грудня 1997 р. – відбулися ієрейські свячення о. Андрія у храмі св. Арх. Михаїла м. Коломиї з рук владики Павла Василика.

Душпастирські обов’язки виконував на парафії свв. Володимира і Ольги с. Добротів Ланчинського протопресвітеріату. Унаслідок довготривалої хвороби змушений був залишити священиче служіння.

“Про позпорядок похоронних богослужінь буде повідомлено згодом. У цей скорботний час просимо, щоб Господь допоміг перенести важкий біль непоправної втрати родині покійного о. Андрія. Нехай добрий, світлий спомин про священника назавжди залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив та шанував. Єпарх Коломийський кир Василій Івасюк, єпархіальна курія, духовенство та парафіяни єпархії складають щирі співчуття рідним спочилого. Вічна йому пам’ять і Царство Небесне!”, – зазначають на сторінці єпархії.

Світлина від Коломийська єпархія УГКЦ.

Читайте також: Помер композитор Енніо Морріконе

Категорії
Новини
Новини
Loading...