На кордоні з Білоруссю поновили роботу два пункти пропуску

На кордоні з Білоруссю відновили роботу два пункти пропуску, ще у дев’яти пунктах пропуску на українсько-російській та українсько-білоруській ділянках відновлена можливість пішого перетину кордону....
На кордоні з Білоруссю відновили роботу два пункти пропуску, ще у дев’яти пунктах пропуску на українсько-російській та українсько-білоруській ділянках відновлена можливість пішого перетину кордону.
 

Про це повідомляє Держприкордонслужба, пише “Укрінформ”.

“З 00.00 годин 7 липня 2020 року на кордоні з Білоруссю відновлено роботу пунктів пропуску “Дольськ”, що у Любешівському районі Волинської області, та “Вільча”, що у Поліському районі Київської області”, – йдеться у повідомленні.

В обох пунктах пропуску можливий перетин кордону пішки, пасажирським та вантажним транспортом.

“Вільча” є міждержавним пунктом пропуску, де можуть пройти оформлення лише громадяни України та Білорусі. А “Дольськ” – міжнародний пункт пропуску, де можуть перетинати кордон між Україною та Білоруссю усі, хто має на це законне право.

Відповідні зміни введенні у зв’язку з набуттям чинності розпорядження Кабінету міністрів України від 17 червня 2020 р. № 819-р. Після офіційного опублікування документу Держприкордонслужба поінформувала білоруських колег, після чого було відновлено роботу зазначений пунктів пропуску.

Також, згідно із вказаним рішенням уряду України, з 00.00 годин 7 липня відновлено можливість пішого перетину кордону з Росією в таких пунктах пропуску: “Мілове” (Луганська область, Міловський район), “Гоптівка” (Харківська область, Дергачівський район) “Бачівськ” (Сумська область, Глухівський район), “Юнаківка” (Сумська область, Сумський район). Також кордону з Росією та Білоруссю в пункті пропуску “Сеньківка” (Чернігівська область, Городнянський район) та кордону з Білоруссю у таких пунктах пропуску: “Нові Яриловичі” (Чернігівська область, Ріпкинський район), “Виступовичі” (Житомирська область, Овруцький район), “Доманове” (Волинська область, Ратнівський район), “Славутич” (Чернігівська область, Чернігівський район).

Фото: ДПСУ.

Читайте також: Магазин, автомобільні шини та два житлові будинки: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

Категорії
Новини
Новини
Loading...