Ринки, перукарні, спортзали, транспорт: де на Франківщині найбільше порушують карантин

За інформацією Держпродспоживслужби в області, найбільше порушень карантинних заходів виявлено у фітнес-центрах та спортивних залах (50%), перукарнях і салонах краси (48%), закладах харчування (48%),...

За інформацією Держпродспоживслужби в області, найбільше порушень карантинних заходів виявлено у фітнес-центрах та спортивних залах (50%), перукарнях і салонах краси (48%), закладах харчування (48%), продовольчих ринках (45%). Також недотримання протиепідемічних заходів фіксують у громадському транспорті.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА, пише МІСТО

У зв’язку із такою ситуацією, Регіональна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про розробку Держпродспоживслужбою в області алгоритму проведення перевірок у закладах харчування відповідно до вимог головного санітарного лікаря України, п. 1 Протоколу засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 30 червня 2020 року організацію протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування проводити відповідно до вимог постанов головного санітарного лікаря України від 2 червня 2020 року № 32 та п.5 Постанови Кабінету міністрів України від 20 травня 2020 року № 392.

Окрім того, затверджено посилення контролю за дотримання населенням протиепідемічних заходів у громадському транспорті та закладах громадського харчування.

Читайте також: На кордоні з Білоруссю поновили роботу два пункти пропуску

Категорії
Новини
Новини
Loading...