У Прикарпатській поліції відзначили працівників ювенальної превенції. ФОТО

В Головному управлінні Нацполіції в Івано-Франківській області відбулись урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці з дня створення служби ювенальної превенції. З нагоди професійного свята...

В Головному управлінні Нацполіції в Івано-Франківській області відбулись урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці з дня створення служби ювенальної превенції. З нагоди професійного свята кращих працівників нагороджено грамотами, подяками та медалями.

На захід запросили працівників ювенальної превенції з усієї області, інформує пресслужба поліція Івано-Франківської області.

“У поліції кожна служба складна, важлива і вкрай необхідна. Але роботу працівників ювенальної превенції, які працюють з дітьми важко переоцінити. Профілактика правопорушень і злочинів у відношенні неповнолітніх, виховна робота з дітьми та сім’ями, які потребують особливої уваги, розшук зниклих безвісти дітей – це та робота, яку ювенальні поліцейські щоденно виконують. Ви професіонали у своїй справі, навіть, я б сказав психологи, завжди поряд з дітьми на передньому плані у свята і в будні, допомагаєте, радите, підтримуєте. Вас слухають, вас чують і вам довіряють діти, адже вони – це наше майбутнє! Хочу висловити подяку кожному працівнику за непросту, напружену, та таку необхідну для суспільства роботу”, – зазначив очільник обласної поліції Володимир Голубош.

З нагоди свята кращі ювенальні поліцейські поліції були нагороджені грамотами, подяками, а також медалями «За відвагу та мужність» Івано-Франківської обласної профспілки атестованих працівників ОВС.

Привітав підлеглих зі святом та побажав позитивних результатів у роботі і заступник начальника Головного управління Нацполіції в області Остап Білейчук.

“Шановні колеги! Щиро вітаю вас зі святом! Дякую за вашу щоденну нелегку працю та відданість справі. Ви стоїте на захисті прав і законних інтересів дітей – це дуже потрібна та відповідальна служба. Ваша місія – здорове та щасливе дитинство кожної маленької людини. Бажаю міцного здоров’я, терпіння, мужності та натхнення в нашій нелегкій праці”,- зазначив Остап Романович.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: 855 франківців хворі на COVID-19: інфікувались 24 дитини

Категорії
Новини
Новини
Loading...