Народний депутат Олена Вінтоняк подякувала військовим за оперативне встановлення мостів у Верховинському районі. ФОТО

Народний депутат, голова обласного осередку партії “Слуга народу” Олена Вінтоняк нещодавно відвідала Верховинщину – район, який постраждав під час червневої повені. Олена Вінтоняк не...

Народний депутат, голова обласного осередку партії “Слуга народу” Олена Вінтоняк нещодавно відвідала Верховинщину – район, який постраждав під час червневої повені.

Олена Вінтоняк не відмовила мешканцям у допомозі. Вона разом з головою Верховинської РДА Василем Бровчуком обстежила ділянки, де негода завдала найбільшої шкоди, а також здійснила контроль за реалізацією виділених коштів на ліквідацію наслідків стихії, інформує МІСТО.

Сьогодні Олена Вінтоняк подякувала військовим інженерам оперативного командування “Захід”, що встановили мости у Верховинському районі і забезпечили сполучення мешканцям, що були відрізані через негоду. Йдеться про мостові переправи у смт Верховині та селі Волова. Їхня довжина 10 і 30 м відповідно. Тож тепер є можливість проїзду і для автомобілів екстрених служб та мешканців. Постійні мости зруйнувала червнева повінь.

“Хочу висловити подяку фахівцям інженерному підрозділу батальйону “Тиса”, що базується в Закарпатській області, за оперативне встановлення мостових переправ у Верховинському районі, що забезпечують проїзди та проходи для місцевих жителів, що внаслідок повені були відрізані від сполучення”, – написала народний депутат Олена Вінтоняк.

Читайте також: На сьогодні в лікарнях області перебуває 331 пацієнт із COVID-19

Категорії
Новини
Новини
Loading...