На Франківщині власники іномарок сплатили 1,8 мільйона гривень податку

Як повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області з початку року до місцевих бюджетів Івано-Франківщини надійшло майже 1,8 млн грн транспортного податку. Зокрема,...

Як повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області з початку року до місцевих бюджетів Івано-Франківщини надійшло майже 1,8 млн грн транспортного податку.

Зокрема, до місцевих скарбниць надійшло 817,1 тис. грн податку за елітні автомобілі від фізичних осіб-підприємців та 938,7 тис.грн цього платежу перерахували юридичні особи, пише МІСТО

Найбільші суми податку сплатили власники елітних автомобілів міста Івано-Франківська – 898,6 тис. грн. та міста Коломия – 156,2 тис. грн, гривень, Надвірнянського – 138,8 тис. грн та  Богородчанського району –  55,2 тис. гривень.

Нагадаємо, об’єктом оподаткування транспортним податком є легкові автомобілі, з року випуску яких минуло не більше п’яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 375 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

Читайте також: Окупанти обстріляли позиції ЗСУ із забороненої зброї, троє бійців поранені

Категорії
Новини
Новини
Loading...