Лісопильний цех, житловий будинок та дах ресторану: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

За минулу добу в Івано-Франківській області зареєстрували 5 пожеж. Про це повідомили в Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися....

За минулу добу в Івано-Франківській області зареєстрували 5 пожеж.

Про це повідомили в Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

О 06:10 в місті Болехів на вулиці Д. Галицького виникла пожежа тирси в циклоні на території деревообробного цеху ТзОВ “МАПІ.ВУД”. Вогнем пошкоджено циклон, знищено мішки-фільтри. На пожежі врятовано циклон. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 10:45 у Івано-Франківську на вулиці Бельведерська виникла пожежа перекриття даху на літньому майданчику ресторану на 2-му поверсі 6-ти поверхової будівлі. Вогнем пошкоджено дерев’яне оздоблення стелі та перекриття. На пожежі врятовано приміщення літнього майданчику. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:59 в селі Чернів Рогатинського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покриття, пошкоджено перекриття господарської будівлі, грубі корма. На пожежі врятовано житлову та господарську будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:39 в селі Потік Рогатинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на горищі житлового будинку та пошкоджено покриття будівлі. На пожежі врятовано житлову будівлю та будівлю літньої кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13 липня о 00:56 в селі Снідавка Косівського району виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено житловий будинок. На пожежі врятовано житловий  будинок та дві господарські будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Угорщина запроваджує жорсткіші обмеження на кордонах, зокрема з Україною

Категорії
Новини
Новини
Loading...