На Прикарпатті за минулу добу загорілись три автівки

За минулу добу, 15 липня, в Івано-Франківській області зареєстрували 6 пожеж. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь,...

За минулу добу, 15 липня, в Івано-Франківській області зареєстрували 6 пожеж.

Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

О 12:50 в місті Коломия на вулиці Верещинського виникла пожежа панелі легкового автомобіля “FIAT Doblo”. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:38 в селищі міського типу Отинія Коломийського району, на автодорозі Н-10 “Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига” виникла пожежа в салоні вантажного автомобіля “Mercedes 1217”. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:14 в місті Коломия на вулиці Шарлая виникла пожежа перекриття двохповерхового житлового будинку. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 14:18 в місті Надвірна на вулиці Грушевського виникла пожежа речей домашнього вжитку на балконі квартири, на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Рятувальниками виведено на свіже повітря шість осіб з сусідніх житлових квартир. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:35 в селі Ясень Рожнятівського району виникла пожежа споруди оборогу з сіном. Вогнем знищено 1,5 т сіна. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:29 в місті Івано-Франківськ на вулиці Кривоноса виникла пожежа кузова легкового автомобіля “Ford Fusion”. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: 24-річного прикарпатця вдарило струмом: помер у лікарні

Категорії
Новини
Новини
Loading...