На Франківщині рятувальники знищили 29 вибухонебезпечних предметів

Вчора, 15 липня, працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області було знищено 29 вибухонебезпечних предметів. Про це інформує пресслужба Управління...

Вчора, 15 липня, працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області було знищено 29 вибухонебезпечних предметів.

Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

– в селі Вишків Долинського району –  один 152 мм артилерійський снаряд та один 76 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни, виявлені на відкритій території лісового масиву.

– в селі Лісна Слобідка Коломийський району під час здійснення робіт з технічного обстеження території, згідно Плану виконання завдань з розвідки і розмінування території Івано-Франківської області у 2020 році, виявлено та знищено: один 122 мм артилерійський снаряд, три 82 мм мінометні міни, вісімнадцять 50 мм мінометних мін, чотири ручні гранати М-42 та одна ручна граната Ф-1 часів ІІ Світової війни. Всього 27 одиниць.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Ідентифікаційний код стане електронним через застосунок “Дія” – Мінцифри

Категорії
Новини
Новини
Loading...