Споживання газу на Прикарпатті за 9 місяців зменшилося на 21%

Споживання газу на Прикарпатті за 9 місяців зменшилося на 21%. Внаслідок загального падіння обсягів споживання ПАТ “Івано-Франківськгаз” недоотримало понад 50 мільйонів гривень. Вартість природного...

Споживання газу на Прикарпатті за 9 місяців зменшилося на 21%. Внаслідок загального падіння обсягів споживання ПАТ “Івано-Франківськгаз” недоотримало понад 50 мільйонів гривень.

Вартість природного газу для категорії населення в середньому зросла на 60%, для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання – на 40%, в той час як тариф на послугу з постачання збільшився на 0,9%, а транспортування – зменшився на 0,2%. Такий дисбаланс негативно впливає на фінансовий стан компанії, пише Вежа.

Читайте також: Апеляційну скаргу Тимочка відхилили

Якщо найближчим часом Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, не затвердить нові тарифи на транспортування, то ПАТ “Івано-Франківськгаз” зіткнеться з проблемами щодо виконання програм модернізації газопроводів і утримання їх у належному стані, – застерігають в енергокомпанії.

Категорії
Життя
Новини
Loading...