В Івано-Франківську “промишляє” банда з Донбасу?

В Івано-Франківську набуває поширення новий вид шахрайства. Щоправда, страждають від нього передусім іноземні громадяни (переважно з Литви та Польщі), або ті з українських громадян,...

В Івано-Франківську набуває поширення новий вид шахрайства. Щоправда, страждають від нього передусім іноземні громадяни (переважно з Литви та Польщі), або ті з українських громадян, у кого іноземні номери.

Схема наступна. З автомобіля знімають номерні знаки, а через деякий час на мобільний жертви (або тих, хто має безпосередній контакт з постраждалим) телефонують і російською мовою пропонують перевести, або на карточку, або на телефон, з якого телефонують, 1000 гривень.

Читайте також:ДП «НЕК «Укренерго» звертається до Івано-Франківців знизити використання електрики з 17.00 до 21.00 години

За інформацією “Версій” телефонують з тюрми, котра знаходиться в Луганській області. Звідти й відбувається керівництво бандою, яка орудує в Івано-Франківську. Банда, швидше за все з Донбасу. Принаймні, так неофіційно стверджують в УМВС міста.

Одразу після переведення грошей по тому ж телефону повідомляють, де знайти викрадені номери. Зазвичай, вони сховані неподалік місця, де припаркований автомобіль. Після цього телефон відключається назавжди.

Міліція в цій ситуації виявляється цілком безсила.

Джерело:Версії

Категорії
Життя
Новини
Loading...