Видачу біометричних паспортів обслуговуватимуть “Українські спеціальні системи”

Обладнання, за допомогою якого з 1 січня 2015 р. міграційна служба розпочне оформлення та видачу біометричних закордонних паспортів, встановлює і надалі обслуговуватиме Державне підприємство...
Обладнання, за допомогою якого з 1 січня 2015 р. міграційна служба розпочне оформлення та видачу біометричних закордонних паспортів, встановлює і надалі обслуговуватиме Державне підприємство “Українські спеціальні системи”, яке знаходиться у сфері управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Про це повідомили у прес-службі Державної міграційної служби.

На сьогоднішній день у всіх областях України завершується установка обладнання, необхідного для оформлення біометричних паспортів для виїзду за кордон. У грудні будуть проведені випробування і навчання працівників міграційної служби, за результатами яких вони складатимуть заліки.

“Існуюча Державна інформаційна система (ДІС), на основі якої громадянам України оформляються паспорти для виїзду за кордон, застаріла і потребує постійного обслуговування і ремонту. Після завершення дії договору з попереднім виконавцем, Державна міграційна служба України в червні 2014 р. оголосила тендер на закупівлю таких послуг відповідно до чинного законодавства”, – йдеться в повідомленні.

У зв’язку з відсутністю достатньої кількості заявок від учасників торгів, тендер не відбувся і повторно був оголошений у вересні 2014 року. Після відкриття пропозицій, Тендерним комітетом ДМС України було визначено переможця ТОВ “Інлайн Груп Захід”, українське підприємство, зареєстроване у встановленому порядку відділом державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Солом’янського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві. Дані щодо будь-яких законних перешкод для участі цієї компанії у тендері в Державній міграційній службі відсутні.

Слід зазначити, що договором з ТОВ “Інлайн Груп Захід”, який укладено до кінця 2014 року, передбачено надання послуг з обслуговування саме системи ДІС, з початком 2015 р. біометричні документи будуть видаватися на основі нової сучасної системи, яку обслуговуватиме ДП “Українські спеціальні системи”.

Джерело:Бліц

Категорії
Життя
Новини
Loading...