Цікаві факти про людину

Відомо, що діти народжуються з великою кількістю кісток, більшою ніж у дорослому віці. Потім деякі кісточки зростаються разом. Але є дещо, чого у новонароджених...

Відомо, що діти народжуються з великою кількістю кісток, більшою ніж у дорослому віці.

Потім деякі кісточки зростаються разом. Але є дещо, чого у новонароджених немає. Це колінні чашечки. Вони з’являються тільки до 2 – 6 років.

Наші очі мають один і той же розмір з народження до кінця життя. А вуха і ніс весь час збільшуються, до самої смерті.

Відомо, що деякі можуть ворушити вухами. Але ось що цікаво: серед людей, які можуть рухати вухами тільки одна третина може рухати одним вухом.

Батьки і стоматологи не дарма твердять нам про те, що потрібно берегти зуби. Зyб – єдина частина людини, позбавлена ​​здатності самовідновлюватися.

А один з найміцніших матеріалів людського тіла – це волосся. Один волосся може витримати вагу в 3 кг. До речі, якщо ви – блондин, будьте готові витрачати більше грошей на бритви. В білявих бороди ростyт швидше, ніж в темноволосих. Очевидно, що китайцям є на чому заощадити.

До речі, знаєте, як уявити собі, скільки у світі китайців? Якщо населення Китаю буде проходити повз вас в одну лінію, то ця черга ні коли не закінчиться через швидке зростання населення Китаю.

Жінки моргають приблизно в 2 рази частіше, ніж чоловіки. І не варто складати жартів з цього приводу. Найвищі в світі показники IQ за стандартними тестами належать двyм жінкам. Одна з них, Даніела Сімідчева – одна з найрозумніших … безробітних планети! Її IQ (близько 200) порівняємо з рівнем інтелекту нобелівського лауреата Марії Кюрі. Вона має кваліфікацію інженера-електрика, інженера виробництва та викладача англійської мови, плюс п’ять ступенів магістра, але не може знайти собі роботу ні в рідній Болгарії, ні за її межами. Роботодавці при вигляді її резюме приходять в жах.

Мабуть, найбільш несподіваний факт. Кожні 2 тижні наш шлунок повинен заново виробляти нову внутрішню оболонку, інакше він сам себе перетравить.

Джерело: Місто

Категорії
Життя
Новини
Loading...