На території Івано-Франківського університету знайшли снаряд часів Другої Світової

На території навчального комплексу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу виявили артилерійський снаряд калібру 76 міліметрів, який пролежав у землі з минулої війни....

На території навчального комплексу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу виявили артилерійський снаряд калібру 76 міліметрів, який пролежав у землі з минулої війни.

Вибухонебезпечний предмет під час земляних робіт викопав сторож комплексу. Після цього 66-річний чоловік зателефонував на спецлінію 102. Правоохоронці обгородили місце знахідки й виставили охорону до приїзду бригади саперів, пише АП.

Того ж дня пенсіонер із села Рашків Городенківського району виявив 82-міліметрову міну в урочищі «За ставами». А в селі Бабин Косівського району групою піротехнічних робіт Управління ДСНС в області було знешкоджено чотири застарілі боєприпаси, в тому числі авіаційну бомбу.

Загалом з початку року на території Прикарпаття знешкоджено уже 1605 старих боєприпасів, повідомляє прес-служба обласного УДСНС.

Джерело: АП

Категорії
Життя
Новини
Loading...