Правий Сектор святкуватиме свою першу річницю на Майдані

28 листопада виповнюється рік, як був створений «Правий сектор». Торік цього дня революційна молодь правого спрямування виступила організовано як окрема сила Майдану. Цієї п’ятниці «Правий...

28 листопада виповнюється рік, як був створений «Правий сектор».

Торік цього дня революційна молодь правого спрямування виступила організовано як окрема сила Майдану. Цієї п’ятниці «Правий сектор» відзначатиме свою першу річницю на Майдані біля пам’ятника засновникам Києва. Урочисті збори розпочнуться о 18:30. Очікується виступ керівника ПС Дмитра Яроша. Перед мітингом о 16:20 просто неба відкриється фотовиставка, присвячена «Правому сектору», яка діятиме три дні.

Дмитро Ярош, голова організації “Правий Сектор” на своїй сторінці у фейсбуці привітав усіх з річницею полякував Богу за честь боротись за Україну:

“Друзі та подруги!

Вітаю всіх з першим Днем народження “Правого сектора”!

Вдячний Богу, що маю честь провадити наш військово-політичний рух і боротися разом з вами за українські ідеали.

На фронті та в тилу, спільними зусиллями, здобудемо Перемогу над ворогами зовнішніми та внутрішніми і побудуємо Українську Державу, в якій запанують Свобода, Справедливість і Добробут!

Разом переможемо! Слава Україні!

Друзей и подруг! 

Поздравляем всех в первый день рождения «правый сектор»! 

Слава Богу, что я имею честь представить наши военные и политические движения и бороться вместе с вами, Українські идеалы.

На фронте и в тылу, вместе мы победить врагов внешних и внутренних и построения украинского государства в котором zapanuût′ свободы, справедливости и благополучия!”, – Дмитро Ярош

Джерело: Франківчани

Категорії
Життя
Новини
Loading...