Незаконний гральний бізнес процвітає під носом в Івано-Франківських депутатів

Ще 15 листопада 2013 року вступив в силу закон «Про заборону грального бізнесу в Україні» З того моменту гральний бізнес оголосили в не закону,...

Ще 15 листопада 2013 року вступив в силу закон «Про заборону грального бізнесу в Україні» З того моменту гральний бізнес оголосили в не закону, але хитрі підприємці не  спішать розлучатись з таким легким прибутком, тому і маскують свої незаконні заробітки під так звані «Державні лотареї».

Незважаючи на постійні статті журналістів, та що тут заклики преси, якщо їдучи центром міста важко не замітити такий собі «інтернет клуб» чи «державну лотарею». Але не дивлячись на це все гральний бізнес Прикарпаття продовжує збирати данину з франківців, правоохоронні органи «інтенсивно вивчають ситуацію», але нажаль ніяк зарадити цьому не можуть.

В такому випадку постає очевидний висновок, що кришують його саме правоохоронні органи та місцеві чиновники.

Раніше по Франківську ходили чутки, що незаконний бізнес «кришує» особисто Василь Фелик, колишній очільник Прикарпатської міліції. Але навіть після того, як колишній міліціонер області пішов у відставку в місті нічого не змінилось.

Згодом з’явилось незначне, та все ж таки світло в кінці тунелю. Прикарпатський депутат Віктор Неміш заявив, що «незабаром» подасть керівнику УМВС в області Миколі Семинишину прізвища шістьох осіб, які покривають гральний бізнес і місті, але нажаль все залишилось, як завжди на рівні порожніх слів.

Тому напрошується висновок, що Івано-Франківська владна верхівка дала зелене світло підпільному бізнесу, який вже давно перебуває в поза законом.

Джерело: Франківчани

Категорії
Життя
Новини
Loading...