На Прикарпатті сильне зіткнення двох фур

8 рудня в селі Підкамінь відбулося зіткнення вантажних автомобілів (фур): «RENO», під керуванням гр., 1967 р.н., жителя м. Калуш та «RENO», під керуванням гр.,...

8 рудня в селі Підкамінь відбулося зіткнення вантажних автомобілів (фур): «RENO», під керуванням гр., 1967 р.н., жителя м. Калуш та «RENO», під керуванням гр., 1965 р.н., жителя смт. Володарськ – Волинський Житомирської області.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «RENO», загинув на місці події, передає Фіртка з посиланням на управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації.

Працівники пожежно-рятувальної служби здійснили заходи щодо знеструмлення вантажного автомобіля «RENO», відтягнули вантажний причіп на узбіччя та за допомогою аварійно-рятувального обладнання (гідравлічних розжимів та бензоріза) вивільнили тіло із деформованої кабіни автомобіля.

Станом на 04.00 09.12.14 р. автодорога «Мукачево – Львів» в с. Підкамінь Рогатинського району знаходиться в непроїжджому стані, рух транспортних засобів проводиться об’їзними шляхами.

 Джерело:Фіртка

Категорії
Життя
Новини
Loading...