В Центрі паломника “Симеон Лукач” відбулася проща з нагоди Дня матері. ФОТО

Щороку, у другу неділю травня, українці відзначають величний та радісний день: День Матері. Безумовно, що це свято – найзворушливіше й найкрасивіше, бо вшанує найдорожчу...

Щороку, у другу неділю травня, українці відзначають величний та радісний день: День Матері. Безумовно, що це свято – найзворушливіше й найкрасивіше, бо вшанує найдорожчу для кожної людини особу – Маму. Бо вона саме та, хто все зрозуміє, все простить, все забуде. Бо вона саме та, хто завжди буде виглядати край воріт, завжди буде чекати, завжди буде жаліти, самовіддано й жертвенно любити, щиро й смиренно просити у Господа доброї долі й щасливого життя для своїх дітей.

Про це інформують у пресслужбі Центру паломника.

В цей святковий та радісний день преосвященний владика Василій Івасюк очолив Архиєрейську Літургію у співслужінні із духовенством, в Центрі паломника «Симеона Лукача» села Старуня.

Цього чудового дня диякон Дмитро Щербатий отримав ієрейські свячення.

Хоча «Його мама свого часу відійшла до Господа, але дивиться з радістю на свого сина з неба, і тішиться ним», – такими словами підбадьорював нововисвяченого ієрея Дмитра преосвященний Владика Василій.

По закінченні Архиєрейської Божественної Літургії молільники помолилися Молебень до Богородиці та відбулось освячення води. Опісля Владика Василій уділив матерям своє Архиєрейське благословення, бажаючи їм міцного здоров’я, сил та наснаги виховувати своїх дітей у дусі християнських чеснот.

Читайте також: В Івано-Франківську на ЗНО-2021 зареєструвалися 5047 дітей

Категорії
Життя
Новини
Loading...