У Франківську засудили чоловіка, який пересилав наркотики у тюрму

За підтримки публічного обвинувачення окружною прокуратурою міста Івано-Франківська засудили місцевого жителя за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, до позбавлення...

За підтримки публічного обвинувачення окружною прокуратурою міста Івано-Франківська засудили місцевого жителя за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, до позбавлення волі на строк 6 років із конфіскацією майна.

Суд з’ясував, що громадянин при невстановлених обставинах придбав заборонені в обігу наркотичні засоби та психотропні речовини, які в подальшому передав у посилці до установи виконання покарань, повідомляє прокуратура області.

 Під час огляду посилки, що адресувалася одному з ув’язнених, працівниками установи виявили підозрілі згортки.

 Злочин учинено в період непогашеної та незнятої судимості за скоєння попереднього злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), що є обставиною, яка обтяжує покарання.

 У судовому засіданні прокурори довели вину обвинуваченого в повному обсязі. Враховуючи рецидив злочинів, правопорушнику призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі до 6 років 3 місяців.

Читайте також: На Прикарпатті розпочинають повторне щеплення вакциною Pfizer

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...