Прикарпатця судитимуть за незаконне видобування корисних копалин

Надвірнянська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактом незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення (ч. 2 ст. 240 КК...

Надвірнянська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактом незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення (ч. 2 ст. 240 КК України).

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

За даними слідства, вказаний громадянин 10 травня 2021 року без передбаченого законом дозволу здійснив видобуток піщано-гравійної суміші, що належить до корисних копалин загальнодержавного значення, з берега річки Бистриця Надвірнянськав адміністративних межах одного із сіл Пасічнянської ТГ.

Під час перевезення корисних копалин чоловіка затримали працівники поліції. Подальшу долю правопорушника вирішуватиме суд.

Нагадаємо: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 

Читайте також: У Калуші показали фото старого міста

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...